Unibet är ett av Sveriges äldsta och största spelbolag. Även de som inte är intresserade av casino känner säkerligen igen dess gröna logga efter tv-reklamerna. De har samarbetat med flera kändisar genom åren, som till exempel Glenn Hysén. Unibet håller till på Malta precis som majoriteten av de svenska spelbolagen. Här sitter anställda som jobbar med allt från ekonomi till kundtjänst. Om du jobbar på Unibet och vill ha tips på en rolig konferens för att pusha dina anställda kommer här ett tips från oss.

Vad är bättre än att återgå till rötterna och bjuda de anställda på en båtcharter i Stockholms skärgård? Det blir ett miljöombyte och en oförglömlig upplevelse i de fantastiska miljöerna. De anställa får möjlighet att umgås i en lite mer avslappnad miljö och kan lära känna varandra lite bättre. Ni får samtidigt möjligheten att diskutera hur ni ska utveckla företaget, hålla i utbildningar eller kurser eller fokusera på något som ni tycker är viktigt. I de flesta kryssningarna ingår det mat och dryck så ni får en riktigt härlig dag och kväll. Det finns även vissa alternativ med övernattning, vilket kan vara tänkvärt om ni är en lite mindre grupp. Då får ni ännu mer tid på er att reflektera och utvecklas.

Unibet har flera olika typer av spel och framförallt slots vilka du hittar här Unibet mobil, de kommer även från flera olika speltillverkare. På samma sätt finns det flera olika båtar att hyra i Stockholm. Du kan välja mellan flera typiska lyxyachter som säkerligen för tankarna till Monaco eller någon annan stor lyxhamn. Det går även att välja lite mer klassiska och gammaldags båtar. Kanske kan ni ha en omröstning på företaget och se vilken de anställda kan tänka sig. Vill man komma i stämning innan resan kan man alltid testa på spelet Mega Fortune som levereras av NetEnt. Det är ett jackpottspel där lyx och flärd är temat för dagen. Det är ett av NetEnts mest kända spel, framförallt på grund av de höga jackpottarna som gjort flera spelare till mångmiljonärer. En annan klassiker som du hittar på Unibet är Starburst, vilken också NetEnt ligger bakom. Här snurrar det förbi ädelstenar på de olika hjulen. Den älskas framförallt för sin enkelhet och för att den passar så många olika typer av spelare.

En konferens handlar om att hitta på något annorlunda som ökar de anställdas motivation och får dem att känna sig sedda och uppskattade. En båtcharter kommer definitivt att göra jobbet och uppskattas av de som är med. Att göra det i Stockholms skärgård är perfekt eftersom de vackra miljöerna kommer få vem som helst att känna sig avslappnad. Många har säkerligen inte varit med om en sådan tur innan och kommer kunna ta med sig ett minne för livet.

Vill du ta konferensen ett steg längre kan du faktiskt hyra din egen ö i samband med båtturen. Då kan ni ägna en hel dag åt att ha trevliga och roliga aktiviteter, lära känna varandra lite mer på djupet och äta en middag under bar himmel. Om ni övernattar kan ni göra det i tält, vilket också är ett äventyr i sig. En sådan upplevelse är betydligt mer minnesvärd än att hålla konferensen på vilket hotell som helst. Därför tycker vi absolut att det är något som bör hållas i åtanke när ni planerar er nästa Unibet-träff.

Det kanske säger sig självt men vi tycker verkligen att man ska anordna denna typen av resa mitt under den svenska högsommaren när Sverige visar sig från sin bästa sida. Givetvis kan man aldrig garantera att det inte blir regn men det tror vi att de flesta kan leva med. På vissa båtar kan ni även boka aktiviteter som till exempel skoteråkning, vilket säkert många är taggade på att prova. Ni kan också ta er ett dopp direkt från båten och det är inte helt fel det heller.